Servicii

Centru Rezidențial de Îngrijire și Recuperare pentru Seniori


DĂRUIRE – EMPATIE – PROFESIONALISM
Motto: „O bătrânețe grațioasă și onorabilă este copilăria nemuririi.”

Centru de Asistență și Îngrijire pentru Vârstnici – Cămin de Bătrâni – din Corbeanca face înscrieri pentru noii săi beneficiari.

Căminul de bătrâni Casa Joana este înființat exclusiv de profesioniști înalt calificați și cu vastă experiență în domeniu – medici, psihologi, asistenți sociali - ce sunt pregătiți să vină atât în întâmpinarea nevoilor persoanelor vârstnice cât și a familiilor acestora.

Dispunem de locuri LIMITATE în scopul de a asigura un ambient liniștit și familial.

Centrul nostru este situat într-o zonă liniștită, cu mult spațiu verde și este conceput să ofere un climat cald, primitor și familial care să asigure satisfacerea nevoilor de îngrijire, asistență și siguranță a părinților/ bunicilor care vin în noua lor casă.
Oferim îngrijire și asistență permanentă și personalizată în funcție de particularitățile și preferințele fiecărui beneficiar în parte. Promovăm un stil de viață activ și sănătos prin asistență medicală, psihologică și socială centrată pe persoană. Se asigură activități diverse, de recreere, de socializare, excursii (cu acordul aparținătorilor), plimbări, mese bogate personalizate și gustări între mese.
Contact: a se completa formularul de contact pentru solicitanți: nume, prenume, nr. de tel, adresa de email, mesaj Numere de telefon pentru înscrieri: 0791.555.708 / 0744.276.185


CASA JOANA


Cine suntem noi?

Dragostea, respectul și recunoștința față de cei care ne-au dat viață, ne-au ocrotit și ne-au ajutat sau sprijinit ori încurajat să devenim oamenii de astăzi și dorința de a putea face mai mult pentru dragii noștri părinți/ bunici, au condus la apariția centrului Casa Joana.
Fondatorii centrului, un cuplu de psihologi cu o vastă experiență de lucru cu persoanele vârstnice, și-au propus și au reușit să transforme Casa Joana într-un loc intim, cald și foarte primitor unde locatarii se simt ca în propria lor casă.
Numărul mic de locuri de cazare conferă un plus de confort dar în același timp și un grad mai mare de siguranță așa încât toți cei care locuiesc în Casa Joana se bucură de toată iubirea, grija, atenția și profesionalismul personalului combinate cu serviciile oferite și organizarea internă.
Casa Joana oferă un nivel înalt de îngrijire medicală și se adresează atât persoanelor funcționale cât și persoanelor aflate în incapacitate de auto-îngrijire și care nu pot primi îngrijiri medicale la domiciliu (demență Alzheimer, boala Parkinson).
Centrul nostru se află în imediata apropriere a Pădurii Petrești – Corbeanca – dispune de o curte generoasă unde locatarii se pot plimba sau relaxa în aer liber, bucurându-se de mireasma trandafirilor și a florilor de măr. .


Servicii


 • Cazare în cameră cu 2,3 sau 4 paturi
 • Asistență medicală permanentă (24/24) și consultații medicale de specialitate săptămânale sau la nevoie asigurate de medici primari în specialitățile Psihiatrie, Neurologie, Cardiologie, Reumatologie, ORL, Oftalmologie
 • Analize medicale periodice
 • Kinetoterapie/ masaj terapeutic
 • Activități de ergoterapie
 • Consiliere psihologică individuală/ de grup
 • Servicii de tuns/ vopsit/ bărbierit, manichiură, pedichiură
Notă:
Costurile legate de asistența medicală și de consultațiile medicale de specialitate sunt suportate de către centrul Casa Joana.
Medicamentele și costul analizelor medicale (fără bilet de trimitere sau în regim de urgență) sunt suportate de beneficiar.

Condițiile de internare/externare
În conformitate cu standardele minime de calitate pentru serviciile sociale cu cazare organizate ca centre rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, la internare sunt necesare următoarele documente:

 1. Copie CI beneficiar servicii sociale;
 2. Copie CI aparținător;
 3. Cerere admitere în cadrul Centrului;
 4. Fișa de evaluare, fișa monitorizare, plan individualizat ce va fi întocmit de echipa noastră și care va fi pus la dispoziția beneficiarului/aparținătorului;
 5. Talonul de pensie al beneficiarului;
 6. Cardul de sănătate al beneficiarului;
 7. Copie dosarul medical al beneficiarului care va cuprinde toate documentele medicale existente care atestă schema actuală de tratament (după caz) și diagnosticele beneficiarului (fișa medicală de la medicul de familie, bilete de externare, analize medicale recente, alte acte medicale);
 8. Aviz epidemiologic de intrare in colectivitate.
La momentul internării:
 1. Semnarea contractului de asistență socială;
 2. Întocmirea dosarului social;
 3. Beneficiarul trebuie să dețină medicația actuală;
 4. Întocmirea unui proces-verbal care va cuprinde toate bunurile inclusiv medicamentele aduse și predate angajaților centrului;

Doresti sa afli mai multe detalii despre înscrieri?
Contactati-ne telefonic pentru înscrieri: 0791.555.708


Contact
Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Aveti nevoie de ajutor?